Voorstraat 29
3628 AJ Kockengen

0346-241201
06-54786201

Douchegoot zie foto arco 90 cm

31BC

Douchegoot zie foto arco 90 ...

Aanleg tuinchalet

Bij dit tuinchalet,heeft Installatiebedrijf Jos ...

Nieuwe keuken Woerden

Totale keukenverbouwing  Woerden Bij deze keukenverbouwing ...

Flying Tiger Store Nijmegen

Totale winkelverbouwing Flying Tiger store Installatiebedrijf ...

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis Installatiebedrijf ...

Untitled-1 copy

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis

arrow
toiletverbouwinghouten01

Toiletverbouwing Houten

Toiletverbouwing in Houten.

arrow

Storingen/onderhoud

Beste Mensen ,

Tot eind November 2017 zijn we volgepland met werkzaamheden en daardoor zijn we op dit moment  niet in de gelegenheid  Storingen te doen

 

Totaalinstallateur Installatiebedrijf Jos Okkerman nog beter bereikbaar

U kunt ons nu 24 uur per dag  op deze pagina: Storingen /Onderhoud,uw Storing of Werkzaamheden die u graag gedaan wilt hebben, doorgeven. Zie onze diensten ,tarieven en werkgebied(klik op één van deze linken).voor meer infoWe zijn veelzijdig ingesteld.

Voor mailmelding Storing en werkzaamheden zie onderstaand formulier.

Voor Offerte-aanvraag installatiewerkzaamheden (zie diensten)Nieuwbouw-Renovatie-Keuken-Badkamer-Toiletverbouwing kunt u de Offerte-aanvraag rechts hiernaast gebruiken , waar u ook foto,s kwijt kan van tekeningen met maatvoering  en bestaande situatie .Op basis van deze foto,s en een duidelijke werkomschrijving kunnen we u een vrijblijvende offerte doen .

 Mailmelding:  Storing  / Werkzaamheden aan uw electra-water-gasinstallatie ,overige werkzaamheden etc. Vul het formulier in en druk op verzenden . Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch of per mail  contact met u op voor overleg!

sterkin   bus okkerman

 

Formulier Melding Storing /Werkzaamheden

Alvast bedankt voor het invullen van het formulier!

We bekijken iedere morgen en avond onze mail.Onze reguliere werktijden zijn van Maandag t/m Vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur  


Bij Spoedgevallen tijdens of buiten reguliere werktijden, en in het weekend kunt u rechtstreeks bellen met telnr: 0654786201

Spreek een boodschap in, indien wij u niet direct te woord kunnen staan en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor overleg.

Ter info: Storingen en kleinere onderhoudswerkzaamheden doen we op alleen op uur-tariefregiebasis (uren-materiaalverantwoording op de factuur)

 

Tips bij acute storingen :Wat kunt u alvast doen indien bij u als het volgende probleem zich aandient.

– Electra: groepenkast problemen ,doorgeslagen automaat ,kortsluiting , uitslaan aardlekschakelaar etc.

Indien een aardlekschakelaar uitslaat kunt u het volgende doen.U zet alle groepen in de meterkast die over aardlekschakelaar staan aangegeven op de groepenverklaring  uit .U zet de aardlekschakelaar weer aan , en begint groep voor groep weer in te schakelen totdat de aardlekschakelaar weer uit patst, de desbetrefffende groep waarop de aardlekschakelaar uit patst ,uitzetten , dan kunt u de rest van de groepen weer inschakelen heeft u toch alvast weer electra , alleen de groep die problemen veroorzaakt moet nagekeken worden en eveneens alle electrapunten die over de groep staan , zodat de oorzaak bekend wordt .Trek alle stekkers van diverse apparatuur die over deze groep staan er zoveel mogelijk uit en schakel de groep weer in,  stekkers weer insteken om te kijken welke apparatuur de oorzaak is .Blijft de aardlekschakelaar uit patsen , neem contact met ons op voor een afspraak.

Begint b.v. uw meterkast te stinken of hoort u uw meterkast knetteren.Hoofdschakelaar of Aardlekschakelaar indien aanwezig uitzetten .

-Water:Lekkende waterleiding , kraan , stopkraan, lekkage badkamer  etc.

Bij een lekkende /spuitende waterleiding altijd Hoofdkraan in uw meterkast/meterput direct dichtzetten. Een meterput  is meestal aanwezig bij de voordeur onder de deurmat of in oude situaties in de tuin.Daarna direct op de benedenverdieping de keukenkraan openzetten , zodat de waterdruk zo snel mogelijk wegvalt.

Bij waterschade aan uw plafond ,vloeren, wanden etc,door waterleiding of afvoer  neem eerst contact op met uw opstalverzekering voor melding waterschade en neem daarna contact  met ons op voor een reparatie offerte die u bij uw verzekering moet indienen.We komen bij u langs om de schade en reparatiekosten met u door te nemen .

-Gas:Ruikt u gas? .Hoofdkraan direct afsluiten hoofdkraan, en bellen

 

 

Comments are closed.