Voorstraat 29
3628 AJ Kockengen

0346-241201
06-54786201

DSC_2429

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen :www.Installateurofferte.nl Offerteaanvraag installatiewerkzaamheden nieuwbouw/renovatie etc ./ totale badkamer-keuken …

banner-sub

Nieuwe keuken Woerden

Totale keukenverbouwing ...

arrow
Untitled-1 copy

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg ...

arrow

Offerte aanvragen

offertelogo.png

Offerte aanvragen :www.Installateurofferte.nl

Offerteaanvraag installatiewerkzaamheden nieuwbouw/renovatie etc ./ totale badkamer-keuken of toiletverbouwing,

Installatiebedrijf Jos Okkerman ,uw veelzijdige Totaalinstallateur , voor al uw installatiewerkzaamheden met betrekking tot uw woning,boerderij,bedrijfspand ,winkel,vastgoedbeheer (Vereniging van Eigenaren) etc. Ook voor uw totale  Keuken/Toilet en Badkamerverbouwing, incl.timmer -, stuc en tegelwerk Laatste nieuws:Nu met 6% b.t.w. voordeel op arbeid tot 1 juli 2015 bij particuliere woningen ouder dan 2 jaar .

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen,  mail de te verrichte werkzaamheden met eventuele foto,s en omschrijving  en u ontvangt  van ons een offerteprijs voor de opgegeven werkzaamheden  .We doen alleen offerte voor totaal- installaties en keuken,badkamer en toiletverbouwingen.Storingen en kleinere werkzaamheden op uurtarief-regiebasis Na het ontvangen van de offerteprijs kunt u  contact met ons opnemen, indien u accoord bent met de offerteprijs of indien u eventuele aanpassingen in de offerte door wil geven voor , zodat we de offerteprijs opnieuw kunnen berekenen en toesturen  . Indien  u wenst komt  Installatiebedrijf Jos Okkerman  op locatie na afspraak de offerte met u doornemen en om eventuele details/wijzigingen/planning  datum werkzaamheden  te bespreken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Om het vrijblijvende karakter van de offerte weer te geven gaat installatiebedrijf Jos Okkerman van het volgende concept uit: U kunt reageren op onze offerte voor accoord of voor overleg wijziging/aanpassing  werkzaamheden, materialen etc.  Indien we  na 7 dagen  na het uitbrengen van een (definitieve) offerteprijs  niets meer van u vernemen,  gaan we ervan uit dat we op de verstuurde offerte geen reactie meer van u zullen ontvangen en kunnen we andere werkzaamheden inplannen op de voor  uw geplande startdatum(begindatum project zie formulier) van uw werkzaamheden .Wellicht kunnen we in de toekomst alsnog iets voor u betekenen . Neemt u later alsnog contact met ons op voor accoord offerte.  dan bespreken we met u een nieuwe datum  om de werkzaamheden in te plannen.

Heeft u met betrekking tot installatiewerkzaamheden of  verbouwingskosten van een badkamer , toilet etc. duidelijk van te voren een budget vastgesteld , geeft dit duidelijk aan , zodat we ons  zoveel mogelijk aan dit budget kunnen houden, met betrekking tot materiaalkeuzes in de offerte..Je hebt  b.v. A- merken in Sanitair , maar  B -merken kunnen ook goed zijn.

Een offerte(voor bouwbedrijven etc. ) uitrekenen tot een bedrag van 20.000 euro is gratis, indien het offertebedrag hoger is dan 20000 euro wordt 100 euro rekenvergoeding /calculatiekosten berekend.

Deze kosten komen te vervallen indien de offerte doorgaat.

Werkzaamheden buiten de offerte zoals extra aansluitpunten, stucwerk ,hakwerk etc en de daarvoor benodigde aan te schaffen materialen . worden schriftelijk bevestigd, waarna factuur volgt.
Bouw- en sloopafval dient door de opdrachtgever zelf opgeruimd te worden indien in de offerte geen container voor bouw en sloopafval wordt opgenomen.Wij mogen namelijk niet als bedrijf bij de gemeente afval aanbieden , U als particulier wel.
Asbest valt onder de verantwoording van de opdrachtgever zelf.

Voor al onze werkzaamheden gelden de Metaalunievoorwaarden van de Koninklijke Metaalunie .De voorwaarden kunt u downloaden op internet.

GE DIGITAL CAMERA      comisa

Voor meer informatie over Installatiebedrijf Jos Okkerman kijk bij Diensten, over Ons en onze leuke Acties ! Voordeel voor U : Installatiebedrijf Jos Okkerman is een  bedrijf waar U met veel technische werkzaamheden  terecht kan ! U kunt ons ook benaderen voor storingen ,reparatie en aanleg van uw installaties. Zie onze  tarieven en werkgebied.

Hoe werkt  de offerteaanvraag ? Vul het offerte-formulier aan de rechterzijde in met uw gegevens en omschrijf de te verrichte werkzaamheden zo goed mogelijk, eventueel aangevuld met foto’s. We nemen zo spoedig mogelijk contact met U op.

Dank voor uw aanvraag!

techniek

 

Comments are closed.