Voorstraat 29
3628 AJ Kockengen

0346-241201
06-54786201

Douchegoot zie foto arco 90 cm

31BC

Douchegoot zie foto arco 90 ...

Aanleg tuinchalet

Bij dit tuinchalet,heeft Installatiebedrijf Jos ...

Nieuwe keuken Woerden

Totale keukenverbouwing  Woerden Bij deze keukenverbouwing ...

Flying Tiger Store Nijmegen

Totale winkelverbouwing Flying Tiger store Installatiebedrijf ...

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis Installatiebedrijf ...

Untitled-1 copy

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis

arrow
toiletverbouwinghouten01

Toiletverbouwing Houten

Toiletverbouwing in Houten.

arrow

Loodgieter Vleuten

Bent u op zoek naar een loodgieter in Vleuten en omgeving? Installatiebedrijf Jos Okkerman is een familiebedrijf. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring in het vak van de loodgieter. Met onze loodgieters-werkzaamheden zijn we actief bij particulieren maar ook bij bedrijven als scholen, dokterspraktijken, tandartspraktijken, etc. Heeft u last van een bepaalde storing? Neem dan contact met ons op, wij lossen het voor u op.

Vakkundige loodgieter in Vleuten en omgeving

Als loodgieter is Installatiebedrijf Jos Okkerman al vele jaren actief in de omgeving van Vleuten. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Omdat we in het bezit zijn van een groot aantal vakdiploma’s, weet u zeker dat onze werkzaamheden vakkundig uitgevoerd worden. Vanaf 1990 is het vak van loodgieter ook uit te voeren door personen zonder een diploma. Er zijn dan op dit moment ook veel loodgieters werkzaam zonder vakkundige diploma’s. Ons advies is om op te passen voor zulke loodgieters.

Omdat wij wel in het bezit zijn van verschillende gecertificeerde diploma’s, zijn we ook verzekerd in het geval van schade. Bedrijven die deze diploma’s niet hebben, zijn minder goed verzekerd. In het geval van schade, kan een verzekeringsmaatschappij moeilijk doen met het uitkeren van de schade. Dit betekent uiteindelijk dat de klant hier de dupe van wordt. Als u een loodgieter zoekt in de omgeving van Vleuten, ga dan in zee met een loodgieter die in het bezit is van gecertificeerde diploma’s.

Loodgieter Jos Okkerman is in Vleuten en omgeving in te schakelen voor bijvoorbeeld deze werkzaamheden:

 • Waterleiding-afvoer
 • Gas-/ Centrale verwarming
 • Dakgoot lekkages
 • Inspectie, opname en reparatie t.b.v uw opstalverzekering als gevolg van waterlekkageschade
 • Aanleg c.v. radiatoren
 • Vervangen en aanleg zinken dakgoten en zinken hemelwaterafvoer
 • Omleggen water-, gas- en c.v. leidingen
 • Keukenvoorbereiding leidingwerk electra-, water-, gas-, c.v.-, timmer-, stuc- en tegelwerk
 • Aanleg en verbouwing totale badkamer all inclusive (electra-, tegel-, timmer- en stucwerk)
 • Aanleg en verbouwing toilet all inclusive (electra-, tegel-, timmer- en stucwerk)
 • Voor afvoerverstoppingen werken we samen met een rioolservicedienst
 • Waterleiding reparatie
 • Afvoer reparatie

Met spoed een loodgieter in Vleuten nodig?

Wilt u een storing melden? Dat kan bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bent u met spoed op zoek naar een loodgieter in Vleuten of omgeving? Neem dan nú contact met ons op. Wij verhelpen diverse problemen zoals gesprongen waterleidingen, ondergelopen ruimtes in uw huis of pand, een verstopte toilet, gasproblemen en veel meer.

Om een storing te melden, kunt u bellen met 06 547 862 01. Dit nummer is eveneens bereikbaar in de weekenden en buiten de normale werktijden (maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur).

Jos Okkerman is als loodgieter in Vleuten dag en nacht bereikbaar in geval van spoed. Alvorens wij overgaan tot actie gaan we in overleg met u in hoeverre een spoedreparatie noodzakelijk is. Heeft het niet zoveel spoed, dan plannen we samen met u een tijdstip in om de reparatie uit te voeren. Wij staan natuurlijk ook voor u klaar in het geval u minder spoed heeft.

Als loodgieter is Installatiebedrijf Jos Okkerman werkzaam in een grote omgeving van Vleuten. U kunt bij ijs ook terecht voor loodgieter-werkzaamheden in Breukelen, Woerden, Utrecht, Maarssen, Harmelen, Terweide, Vleuterweide, Kockengen en Leidsche Rijn.

loodgieter Vleuten

Comments are closed.