Voorstraat 29
3628 AJ Kockengen

0346-241201
06-54786201

Douchegoot zie foto arco 90 cm

31BC

Douchegoot zie foto arco 90 ...

Aanleg tuinchalet

Bij dit tuinchalet,heeft Installatiebedrijf Jos ...

Nieuwe keuken Woerden

Totale keukenverbouwing  Woerden Bij deze keukenverbouwing ...

Flying Tiger Store Nijmegen

Totale winkelverbouwing Flying Tiger store Installatiebedrijf ...

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis Installatiebedrijf ...

Untitled-1 copy

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis

arrow
toiletverbouwinghouten01

Toiletverbouwing Houten

Toiletverbouwing in Houten.

arrow

Loodgieter Breukelen

Als loodgieter in Breukelen is Installatiebedrijf Jos Okkerman werkzaam bij particulieren maar ook bij bedrijven. Zo voeren we regelmatig werkzaamheden uit bij scholen, tandartspraktijken, dokterspraktijken en nog veel meer. Installatiebedrijf Jos Okkerman is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van loodgieterswerkzaamheden. Wilt u een storing melden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zijn ervoor om de storingen te verhelpen.

Vakkundige loodgieter in Breukelen en omgeving

Installatiebedrijf Jos Okkerman is als loodgieter in Breukelen en omgeving een begrip. Wij voeren veel verschillende werkzaamheden uit. Loodgieter Jos Okkerman heeft een aantal gecertificeerde diploma’s gehaald. Met deze diploma’s kunnen wij kwaliteit garanderen. De door ons uitgevoerde werkzaamheden worden op een vakkundige manier uitgevoerd. Er zijn genoeg loodgieters op de markt die niet in het bezit zijn van een diploma, pas op om hiermee in zee te gaan. Vanaf 1990 is het vak van loodgieter een ‘vrij beroep’ geworden.

Zoals vermeld is loodgieter Jos Okkerman in het bezit van een aantal vakdiploma’s. Gevolg hiervan is onder meer dat we verzekerd zijn in geval van schade. Als u in zee gaat met een loodgieter, die niet in het bezit is van gecertificeerde diploma’s, dan kan dit voor problemen zorgen. Als er schade ontstaat als gevolg van de loodgieter-werkzaamheden, dan kunnen de verzekeraars moeilijk doen met het uitkeren van de schade. Met als gevolg dat de klant hier de dupe van wordt. Bent u dus op zoek naar een loodgieter in Breukelen of in de omgeving van Breukelen, schakel dan een loodgieter in die in het bezit is van deze vakdiploma’s.

Installatiebedrijf Jos Okkerman is als loodgieter in Breukelen on omgeving in te schakelen voor veel werkzaamheden, zoals onder andere:

 • Waterleiding-afvoer
 • Gas-/ Centrale verwarming
 • Dakgoot lekkages
 • Inspectie, opname en reparatie t.b.v uw opstalverzekering als gevolg van waterlekkageschade
 • Aanleg c.v. radiatoren
 • Vervangen en aanleg zinken dakgoten en zinken hemelwaterafvoer
 • Omleggen water-, gas- en c.v. leidingen
 • Keukenvoorbereiding leidingwerk electra-, water-, gas-, c.v.-, timmer-, stuc- en tegelwerk
 • Aanleg en verbouwing totale badkamer all inclusive (electra-, tegel-, timmer- en stucwerk)
 • Aanleg en verbouwing toilet all inclusive (electra-, tegel-, timmer- en stucwerk)
 • Voor afvoerverstoppingen werken we samen met een rioolservicedienst
 • Waterleiding reparatie
 • Afvoer reparatie

Met spoed een loodgieter in Breukelen nodig?

U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag uw storing melden. Dus heeft u met spoed een loodgieter nodig in Breukelen of in de omgeving van Breukelen? Neem dan meteen contact met ons op. Heeft u last van een gesprongen waterleiding, een ondergelopen ruimte, een verstopt toilet, gasproblemen of overige problemen? Bel dan nú met 06 547 862 01. U kunt dit nummer bellen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur. Maar ook buiten deze tijden om zijn we goed bereikbaar.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar in het geval u met spoed een loodgieter nodig bent in Breukelen of in de omgeving van Breukelen. Als u uw storing meldt, dan gaan we eerst bekijken in hoeverre een spoedreparatie noodzakelijk is. Is er niet directe noodzaak tot spoed, dan plannen we samen met u een tijdstip in om de reparatie uit te voeren. Ook in het geval u een storing wilt melden, die minder spoed heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Loodgieter Jos Okkerman is in een groot gebied rondom Breukelen werkzaam. Wilt u werkzaamheden uit laten voeren in Vleuten, Woerden, Utrecht, Maarssen, Harmelen, Terweide, Vleuterweide, Kockengen of Leidsche Rijn? Ook dat is mogelijk.

loodgieter Breukelen

Comments are closed.