Voorstraat 29
3628 AJ Kockengen

0346-241201
06-54786201

Douchegoot zie foto arco 90 cm

31BC

Douchegoot zie foto arco 90 ...

Aanleg tuinchalet

Bij dit tuinchalet,heeft Installatiebedrijf Jos ...

Nieuwe keuken Woerden

Totale keukenverbouwing  Woerden Bij deze keukenverbouwing ...

Flying Tiger Store Nijmegen

Totale winkelverbouwing Flying Tiger store Installatiebedrijf ...

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis Installatiebedrijf ...

Untitled-1 copy

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis

arrow
toiletverbouwinghouten01

Toiletverbouwing Houten

Toiletverbouwing in Houten.

arrow

Installatiebedrijf / Installateur Utrecht

Jos Okkerman is een veelzijdig installatiebedrijf in de omgeving van Utrecht. Installatiebedrijf Jos Okkerman is een familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring. Installateur Jos is de vierde generatie die het bedrijf voortzet. Ons werkgebied varieert van kleine projecten bij particulieren tot grote projecten bij diverse bedrijven, scholen, dokterspraktijken, tandartspraktijken, etc.

Installatie werkzaamheden

Installateur Jos Okkerman is in te schakelen voor diverse installatiewerkzaamheden. Een goed installatiebedrijf in de buurt is erg handig om te hebben. Iemand waar u op terug kunt vallen als er problemen zijn met de verwarming, elektra, een lekkend dak of lekkende leidingen. Maar ook als u uw badkamer, toilet of keuken wilt verbouwen of installeren.

U kunt ons inschakelen voor alle soorten installatie werkzaamheden, zoals:

  • Sanitaire installaties en verbouwingen: een nieuwe badkamer, keuken of toilet incl stuc en tegelwerk met mooie en goed functionerend sanitair.. Wij werken samen met een van grootste sanitair showroomketens in Nederland met allemaal A- merken tegen voordeelprijzen .
  • Verwarming installaties: Aanpassingen en uitbreidingen van uw bestaande c.v installatie.Plaatsen radiatoren, verleggen leidingen etc.
  • Dakbedekkingen; aanleggen en vervangen van zinken dakgoten en hemelwaterafvoer. Oplossen van lekkages aan uw dakgoot.
  • Gas- en waterinstallaties; installeren en repareren van gas- en waterinstallaties. Bijvoorbeeld het aanleggen van een waterleiding-afvoer, of het verleggen van water-, gas- en cv-leidingen.
  • Rioleringen; voor afvoerverstoppingen werken we samen met een rioolservicedienst.
  • Elektra-werkzaamheden; oplossen van stroomstoringen en kortsluitingen. Aanleggen van elektra, lichtpunten, stopcontacten en datanetwerken. Meterkast uitbreiden, kookaansluitingen maken, groepenkasten aanpassen, etc.

Uw installateur in Utrecht

Installatiebedrijf Jos Okkerman is een begrip in de omgeving van Utrecht. Zoals hierboven vermeld voert de installateur veel verschillende werkzaamheden uit. Jos is in het bezit van een aantal gecertificeerde diploma’s. Hiermee kunnen wij kwaliteit garanderen.

De werkzaamheden die installateur Jos Okkerman uitvoert, gebeuren op een vakkundige manier. Wij zijn verzekerd in geval van schade omdat wij bezitten over een aantal vakdiploma’s. Gaat u in zee met een installatiebedrijf welke niet in het bezit is van een gecertificeerd diploma en er ontstaat schade, dan kunnen de verzekeraars lastig doen met het uitkeren van de schade.
installatiebedrijf installateur utrecht
Loodgieter, installateur en elektricien in één. Installatiebedrijf Jos Okkerman biedt u een uitgebreid aanbod aan diensten. Dus, bent u op zoek naar een totaalinstallateur in Utrecht en omgeving die in het bezit is van diverse gecertificeerde vakdiploma’s? Neem dan direct contact met ons op.

Met spoed een installateur in Utrecht nodig?

Bent u met spoed op zoek naar een installateur in Utrecht of omgeving? Neem dan direct contact met ons op. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u uw storing melden. Dus heeft u last van een stroomstoring, een gesprongen waterleiding, een ondergelopen ruimte of andere problemen? Bel nú naar 06 547 862 01.

Als u met spoed een installateur nodig bent in Utrecht of omgeving, zijn wij goed bereikbaar. Zowel overdag of ’s nachts kunt u ons bereiken. Meldt u een storing, dan kijken we in eerste instantie in hoeverre een spoedreparatie noodzakelijk is. Heeft het minder haast, dan plannen we samen met u een afspraak in om de werkzaamheden uit te voeren.

Installatiebedrijf Jos Okkerman is werkzaam in een groot gebied rond Utrecht. Wij voeren ook loodgieter-werkzaamheden uit in Breukelen, Vleuten, Woerden, Utrecht, Maarssen, Harmelen, Kockengen, Terweide, Vleuterweide en Leidsche Rijn.

Comments are closed.