Voorstraat 29
3628 AJ Kockengen

0346-241201
06-54786201

Douchegoot zie foto arco 90 cm

31BC

Douchegoot zie foto arco 90 ...

Aanleg tuinchalet

Bij dit tuinchalet,heeft Installatiebedrijf Jos ...

Nieuwe keuken Woerden

Totale keukenverbouwing  Woerden Bij deze keukenverbouwing ...

Flying Tiger Store Nijmegen

Totale winkelverbouwing Flying Tiger store Installatiebedrijf ...

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis Installatiebedrijf ...

Untitled-1 copy

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis

arrow
toiletverbouwinghouten01

Toiletverbouwing Houten

Toiletverbouwing in Houten.

arrow

Water en gasaanleg

comisa  GE DIGITAL CAMERA8710140We kunnen voor U Waterleiding- Gasleiding-C.v.Leiding supersnel aanleggen of repareren.

Solderen is overbodig!!Geen problemen meer met water in de leidingen tijdens het solderen. Het nieuwe solderen is persen met het Comisa perssyteem  .Voordeel van het Comisa perssysteem, de verbinding wordt aan iedere zijde van de koppeling maar liefst 2 keer afgeperst in vergelijking met de koppeling  van een ander merk (zie foto, iedere zijde is voorzien van 2 siliconenringen waarover de r.v.s. huls wordt geperst) waardoor lekkage na persing uitgesloten is.

We werken met het COMISA-perssysteem met Kiwa ,Gastec en  DVGW keur ,waarmee we supersnel en voordelig water/c.v. en gas leidingsystemen kunnen aanleggen.Voor gas gebruiken we speciale perskoppelingen  , alleen geschikt voor gas.Het perssysteem bespaart u veel tijd en kosten van aanleg..Een kwalitatief hoogstaand  systeem , zeer scherp geprijsd. U kunt ons inhuren om b.v. als u zelf klust om alleen even het  leidingwerk voor de badkamer aan te leggen .

Als importeur voor Nederland van het merk Comisa  zijn we gestart met  de webshop Installatiestore.com met allerlei Comisa leidingsystemen en installatiematerialen ,   gereedschappen van KS-tools om te installeren en met Kopp schakelmateriaal /installatiemateriaal.We zijn met meer merken in onderhandeling.We leveren materialen via de webshop tegen aantrekkelijke prijzen , zodat de aanleg van water en gasleidingen prijstechnisch overzichtelijk blijft.

Door de snelle levering van onze voorraad  koppelingen en water/gas/c.v.kunsstof leidingen   , kunnen we snel schakelen   bij aanleg van uw leidingsystemen en het oplossen van lekkages .Zodat  wij u snel van dienst kunnen zijn. b.v bij aanleg leidingsystemen  van evenementen ,campings etc waar snel gehandeld moet worden

 

Heeft u een Kapotte keukenkraan ?, in alle prijsklassen snel te bestellen ,we vervangen hem voor u.

Wikt u een offerte aanvragen voor water-gas en/of c.v aanleg of andere werkzaamheden ? Stuur een ons een duidelijke werkomschrijving eventueel met foto,s en installatietekening toe via het  offerte aanvraag-formulier 

Comments are closed.