Voorstraat 29
3628 AJ Kockengen

0346-241201
06-54786201

Douchegoot zie foto arco 90 cm

31BC

Douchegoot zie foto arco 90 ...

Aanleg tuinchalet

Bij dit tuinchalet,heeft Installatiebedrijf Jos ...

Nieuwe keuken Woerden

Totale keukenverbouwing  Woerden Bij deze keukenverbouwing ...

Flying Tiger Store Nijmegen

Totale winkelverbouwing Flying Tiger store Installatiebedrijf ...

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis Installatiebedrijf ...

Untitled-1 copy

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis

arrow
toiletverbouwinghouten01

Toiletverbouwing Houten

Toiletverbouwing in Houten.

arrow

Elektricien Woerden

Zoekt u een vakkundige elektricien in Woerden? Installatiebedrijf Jos Okkerman is als elektricien actief voor particulieren, bedrijven en winkels. Wij voeren regelmatig elektricien-werkzaamheden uit voor winkels, scholen, tandartspraktijken, dokterspraktijken en nog veel meer.

Installatiebedrijf Jos Okkerman is een familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring op het gebied van elektricien-werkzaamheden. Zoekt u een erkende en vakkundige elektricien in Woerden en omgeving? Of wilt u een storing melden? Bel dan direct met 06 547 862 01 en maak een afspraak.

Erkend elektricien voor Woerden en omgeving

Installatiebedrijf Jos Okkerman is een begrip in Woerden en omgeving. Wij voeren, als elektricien zijnde, verschillende werkzaamheden uit. Onze werkzaamheden bestaan uit onder andere:

 • Stroomstoringen oplossen
 • Kortsluiting problemen
 • Elektra aanleggen
 • Uitbreiding elektriche installatie
 • Lichtpunten aanleggen
 • Stopcontacten aanleggen
 • Meterkast uitbreiden
 • Kookaansluitingen maken
 • Motoren aansluiten
 • Groepenkast aanpassen
 • Groepenkast vernieuwen
 • Datanetwerken aanleggen

De elektricien-werkzaamheden worden op een vakkundige wijze uitgevoerd. Door het volgen van diverse studies blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Doordat we in het bezit zijn van diverse vakdiploma’s kunnen wij u kwaliteit garanderen. U kunt Jos Okkerman dus prima inhuren als elektricien.

Exclusieve samenwerking met Kopp

Installatiebedrijf Jos Okkerman is vanaf 2014 officieel dealer van het merk Kopp. Dit merk levert verschillende schakel- en installatiematerialen. Deze samenwerking heeft mooie voordelen voor u. Als u namelijk besluit om te kiezen voor dit merk, dan kunnen wij deze producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen leveren.

Elektricien Woerden

Met spoed een elektricien nodig in Woerden en omgeving?

Heeft u met spoed een elektricien nodig in Woerden, of in de omgeving van Woerden? Neem dan meteen contact met ons op. U kunt bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week uw storing melden. Wij staan voor u klaar om diverse elektra-problemen op te lossen. Heeft u last van een stroomstoring? Is er kortsluiting in uw woning of pand? Moet er elektra aangelegd worden? Of zijn er overige elektra-werkzaamheden die u wilt uitbesteden? Bel dan direct met 06 547 862 01. Wij zijn ook buiten de reguliere werktijden (8.00 uur tot 17.00 uur) bereikbaar. Ook in de weekenden.

De storingslijn is dag en nacht bereikbaar. Bent u met spoed een elektricien nodig in Woerden en heeft u een storing gemeld, dan gaan wij deze melding meteen behandelen. In eerste instantie wordt bepaald in hoeverre het een spoedopdracht betreft. Als er niet een directe noodzaak tot spoed is, dan plannen wij samen met u een dag en tijdstip in om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Ook als u ons wilt inschakelen als elektricien en u heeft niet directe spoed, staan we voor u klaar.

Installatiebedrijf Jos Okkerman is als elektricien werkzaam in een groot gebied rond Woerden. Dus als u uw elektra-werkzaamheden wilt laten uitvoeren in Vleuten, Utrecht, Maarssen, Harmelen, Terweide, Vleuterweide of Leidsche Rijn, dan is dat ook mogelijk.

Comments are closed.