Voorstraat 29
3628 AJ Kockengen

0346-241201
06-54786201

Douchegoot zie foto arco 90 cm

31BC

Douchegoot zie foto arco 90 ...

Aanleg tuinchalet

Bij dit tuinchalet,heeft Installatiebedrijf Jos ...

Nieuwe keuken Woerden

Totale keukenverbouwing  Woerden Bij deze keukenverbouwing ...

Flying Tiger Store Nijmegen

Totale winkelverbouwing Flying Tiger store Installatiebedrijf ...

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis Installatiebedrijf ...

Untitled-1 copy

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis

arrow
toiletverbouwinghouten01

Toiletverbouwing Houten

Toiletverbouwing in Houten.

arrow

Elektricien Utrecht

Bent u op zoek naar een elektricien in Utrecht, of in de omgeving van Utrecht? Installatiebedrijf Jos Okkerman voert elektra-werkzaamheden uit voor particulieren, maar ook voor bedrijven en winkels. We zijn met enige regelmaat actief als elektricien voor winkels, scholen, tandartspraktijken, dokterspraktijken en nog veel meer bedrijven.

Installatiebedrijf Jos Okkerman is een echt familiebedrijf. Wij hebben al ruim 100 jaar ervaring op het gebied van elektra-werkzaamheden. Dus, bent u op zoek naar een erkende elektricien in Utrecht en omgeving en wilt u een storing melden? Bel direct met 06 547 862 01 en maak een afspraak.

Erkend elektricien voor Utrecht en omgeving naamloos.pngSterkin

Als elektricien is Jos Okkerman een begrip in Utrecht en omgeving. Wij voeren veel verschillende elektricien-werkzaamheden uit, zoals onder andere:

 • Stroomstoringen oplossen
 • Kortsluiting problemen
 • Elektra aanleggen
 • Uitbreiding elektriche installatie
 • Lichtpunten aanleggen
 • Stopcontacten aanleggen
 • Meterkast uitbreiden
 • Kookaansluitingen maken
 • Motoren aansluiten
 • Groepenkast aanpassen
 • Groepenkast vernieuwen
 • Datanetwerken aanleggen

Wij voeren de werkzaamheden op deskundige wijze uit. Jos Okkerman is een erkend installatiebedrijf. We blijven, door bijstudies, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Op deze manier kunnen wij als elektricien in Utrecht u kwaliteit garanderen.

Exclusieve samenwerking met Kopp

Vanaf 2014 zijn we de officiële dealer van het merk Kopp. Kopp levert diverse schakelmaterialen en installatiematerialen. Onze samenwerking met Kopp, kan voor u een aantal mooie voordelen opleveren mits u kiest voor dit merk. Omdat we een officiële samenwerking zijn aangegaan met Kopp, kunnen we hun producten tegen aantrekkelijke prijzen leveren.

elektricien utrecht

Met spoed een elektricien nodig in Utrecht en omgeving?

U kunt 24/7 uw storing melden. Heeft u met spoed een elektricien nodig in Utrecht of in de omgeving van Utrecht? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn er om diverse elektra-problemen voor u op te lossen. Dus heeft u last van een stroomstoring, is er kortsluiting in uw woning of pand, moet er elektra aangelegd worden, of zijn er overige werkzaamheden die moeten gebeuren? Bel dan nú met 06 547 862 01. Wij zijn ook buiten de reguliere werktijden (8.00 uur tot 17.00 uur) bereikbaar. Ook in de weekenden.

U kunt dag en nacht uw storing melden. Als u met spoed een elektricien nodig bent in Utrecht of in de omgeving van Utrecht, dan gaan we uw melding goed bekijken. We bekijk in eerste instantie in hoeverre het een spoedopdracht betreft. Is er niet een directe noodzaak tot spoed, dan plannen we, samen met u, een tijdstip in om de reparatie uit te voeren. Ook als u elektra-werkzaamheden aan ons wilt uitbesteden die niet gepaard gaan met enige spoed, bent u bij ons aan het juiste adres.

Installatiebedrijf Jos Okkerman is als elektricien werkzaam in een groot gebied rond Utrecht. Dus als u uw elektra-werkzaamheden wilt laten uitvoeren in Vleuten, Woerden, Maarssen, Harmelen, Terweide, Vleuterweide of Leidsche Rijn, dan is dat ook mogelijk.

Comments are closed.