Voorstraat 29
3628 AJ Kockengen

0346-241201
06-54786201

Douchegoot zie foto arco 90 cm

31BC

Douchegoot zie foto arco 90 ...

Aanleg tuinchalet

Bij dit tuinchalet,heeft Installatiebedrijf Jos ...

Nieuwe keuken Woerden

Totale keukenverbouwing  Woerden Bij deze keukenverbouwing ...

Flying Tiger Store Nijmegen

Totale winkelverbouwing Flying Tiger store Installatiebedrijf ...

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis Installatiebedrijf ...

Untitled-1 copy

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis

arrow
toiletverbouwinghouten01

Toiletverbouwing Houten

Toiletverbouwing in Houten.

arrow

Elektricien Maarssen

Installatiebedrijf Jos Okkerman is uw elektricien in Maarssen of in de omgeving van Maarssen. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. We werken voor zowel particulieren als bedrijven en winkels. Als elektricien zijn we regelmatig aan de slag in Utrecht voor winkels, scholen, tandartspraktijken, dokterspraktijken en nog veel meer andere bedrijven.

Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring. Als familiebedrijf hebben we veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van elektra. Zoekt u een erkende en professionele elektricien in Maarssen of in de omgeving van Maarssen? En wilt u uw storing aan ons melden? Neem dan nú contact op met 06 547 862 01 en maak een afspraak.

Erkend elektricien voor Maarssen en omgeving

Jos Okkerman is als elektricien jarenlang actief in Maarssen en omgeving. De elektricien-werkzaamheden die wij onder andere voor u uit kunnen voeren, zijn:

 • Stroomstoringen oplossen
 • Kortsluiting problemen
 • Elektra aanleggen
 • Uitbreiding elektriche installatie
 • Lichtpunten aanleggen
 • Stopcontacten aanleggen
 • Meterkast uitbreiden
 • Kookaansluitingen maken
 • Motoren aansluiten
 • Groepenkast aanpassen
 • Groepenkast vernieuwen
 • Datanetwerken aanleggen

Als elektricien gaan we professioneel en zeer vakkundig te werk. Jos Okkerman is een erkend installatiebedrijf. Door het continu volgen van studies, leren we steeds bij. We blijven op deze manier altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektricien-werkzaamheden. Omdat we op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen, kunnen wij u als elektricien in Utrecht en omgeving kwaliteit en professionaliteit garanderen.

Exclusieve samenwerking met Kopp

Sinds 2014 is Installatiebedrijf Jos Okkerman een exclusieve samenwerking aangegaan met het merk Kopp. Als officiële dealer kunnen wij u de Kopp-producten tegen aantrekkelijke prijzen leveren. Kopp levert verschillende schakel- en installatiematerialen. Door deze samenwerking, kan dat voor u een aantal mooie voordelen opleveren.

elektricien maarssen

Met spoed een elektricien nodig in Maarssen en omgeving?

Heeft u met spoed een elektricien nodig in Utrecht of in de omgeving van Utrecht? Neem dan nú contact met ons op. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week uw storing melden. Heeft u last van een stroomstoring, moet er elektra aangelegd worden, wilt u uw meterkast uitbreiden, wilt u extra stopcontacten in uw woning of pand, of zijn er overige elektra werkzaamheden die u wilt uitbesteden? Wij zijn er voor u. Bel direct met 06 547 862 01. Wij zijn ook buiten de reguliere werktijden (8.00 uur tot 17.00 uur) bereikbaar. Ook in de weekenden.

Dag en nacht kunt u bij ons uw storing melden. Alvorens we overgaan tot actie, bekijken we uw melding goed. We gaan hierbij na in hoeverre het een spoedopdracht betreft. Als er niet een directe noodzaak is, dan plannen we samen met u een tijdstip om de werkzaamheden uit te voeren. Ook als u niet met spoed een elektricien nodig bent in Utrecht of in de omgeving van Utrecht, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem ook dan contact met ons op zodat wij uw wensen kunnen vervullen.

Installatiebedrijf Jos Okkerman is als elektricien werkzaam in een groot gebied rond Maarssen. Dus als u uw elektra-werkzaamheden wilt laten uitvoeren in Utrecht, Vleuten, Woerden, Maarssen, Harmelen, Terweide, Vleuterweide of Leidsche Rijn, dan is dat ook mogelijk.

Comments are closed.