Voorstraat 29
3628 AJ Kockengen

0346-241201
06-54786201

Douchegoot zie foto arco 90 cm

31BC

Douchegoot zie foto arco 90 ...

Aanleg tuinchalet

Bij dit tuinchalet,heeft Installatiebedrijf Jos ...

Nieuwe keuken Woerden

Totale keukenverbouwing  Woerden Bij deze keukenverbouwing ...

Flying Tiger Store Nijmegen

Totale winkelverbouwing Flying Tiger store Installatiebedrijf ...

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis Installatiebedrijf ...

Untitled-1 copy

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis

arrow
toiletverbouwinghouten01

Toiletverbouwing Houten

Toiletverbouwing in Houten.

arrow

Lekkages opsporen

lekdetectie lekdetectie 2

Specialist in het verhelpen van moeilijke waterleiding /afvoerlekkages

Installatiebedijf Jos Okkerman heeft ruime ervaring opsporen van water-lekkages in vloeren, wanden en plafonds. Een lekkage kan beginnen op Plek A en uiteindelijk lekken op Plek B, denk bv maar eens aan water wat door een schutslang van een leiding heen loopt ,naar een Plek waar een onderbreking in de schutslang zit. Bij lekkage is de procedure meestal als volgt :Bel of mail  ons voor een afspraak en bel uw opstalverzekering alvast dat u waterschade heeft. Indien wederzijds accoord afspraak , komen we bij u op locatie om de situatie te bekijken en bespreken we de werkzaamheden , benodigde materialen en tijdsduur .

 

In overleg met Uw opstalverzekering ( indien noodzakelijk) , benaderen wij een lekkage-detectiebedrijf dat met speciale apparatuur de lekkageplek opspoort in uw vloer, plafond of wand.Met het detectie-rapport die we toegestuurd krijgen maken ter plekke, de lekkageplek vrij /open en repareren de lekkage, daarna zorgen wij ervoor dat de vloer, wand of het plafond weer netjes wordt gerepareerd.U ontvangt daarna een faktuur van materiaal en arbeid gespecificeerd voor Uw Verzekeringsmaatschappij.Stelregel van de verzekeringen is , de lekkagereparatie op zich wordt niet vergoed, maar de omgevingschade en vervolgschade (Nieuwe wanden,tegelvloer/wand , schilderwerk stucwerk etc)wel.

Voor Gaslekkages gebruiken we speciale Apparatuur

Voorbeeld opsporen waterlekkage in Woerden .April 2016

lekkage Woerden en Oeg april 2016 002lekkage Woerden en Oeg april 2016 001lekkage Woerden en Oeg april 2016 003lekkage Woerden en Oeg april 2016 006lekkage Woerden en Oeg april 2016 007lekkage Woerden en Oeg april 2016 005 click op de foto voor vergroting

 

Bewoners melden dat er water druppelden door het Plafond van de Woonkamer, het water kwam door een leiding-koker van boven. Detectiebedrijf ingeschakeld en na detectie-metingen op diverse plekken in het woonhuis, bleek de lekkage op de bovenverdieping te zitten onder de laminaat Vloer in een leiding met schutslang erom  .Uiteindelijk 2 by-pass leidingen moeten aanleggen de 1e naar de koker in de badkamer , tegel netjes eruit geslepen  en leiding opgepakt in de koker  en vloer , de 2e by pass naar de c.v. ketel over de opbergzolder , zodat de leiding in de vloer helemaal vervallen is ,om zoveel mogelijk schade aan vloeren en wanden en plafonds te vóórkomen .

De Leidingen zijn door ons snel aangelegd dmv van ons Comisa perssyteem in combinatie met het Viega Koper perssysteem vanuit onze webshop te verkrijgen.

P.S. Wij maken nooit vooraf facturen voor de verzekeringen omtrent lekkage-werkzaamheden , omdat in het verleden door mensen hiermee fraude is gepleegd door zelf de factuur in te dienen bij de verzekering , ons af te zeggen , het geld te ontvangen en zelf de reparatie te gaan uitvoeren of door niet opgeleide voordelige klusbedrijven/ beunhazen .

Comments are closed.