Voorstraat 29
3628 AJ Kockengen

0346-241201
06-54786201

foto, s badkamer 2016 004

Badkamer verbouwen Utrecht

Onze tip: Plan uw verbouwwerkzaamheden ruim van te voren , …

banner-sub

Nieuwe keuken Woerden

Totale keukenverbouwing ...

arrow
Untitled-1 copy

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg ...

arrow

Badkamer verbouwen Utrecht

Onze tip: Plan uw verbouwwerkzaamheden ruim van te voren , wacht niet tot het laatste moment met aanvragen van een offerte . Ga eens vrijblijvend kijken bij filiaal Sanidump  Aalsmeer vlakbij de Bloemenveiling (ruime tegel en sanitair showroom met diverse badkamer opstellingen ) Maak een afspraak indien u echt geholpen wilt worden via telnr 0297-500400.Wij maken een  offerte voor de installatie/tegelwerkzaamheden indien u uw aankopen heeft gedaan .

Uw Badkamer-specialist

Bent u toe aan een andere badkamer en bent u op zoek naar iemand in de omgeving van Utrecht die uw badkamer kan verbouwen? Installatiebedrijf Jos Okkerman met ruim 30 jaar installatie ervaring  kan u helpen met een andere badkamer of met het plaatsen van een nieuwe douchecabine of douchewand.

De badkamer neemt een steeds belangrijkere plek in. Behalve het feit dat de badkamer gebruikt wordt voor het opfrissen van jezelf, wordt het ook meer en meer een ruimte voor even een moment van ontspanning in deze stress-volle tijden . Men wil steeds vaker een badkamer met bijvoorbeeld een stoomcabine, whirlpool of een stortdouche.

foto,s Badkamer Maart 2016 ,project Woerden : Een scheve Beschimmelde badkamer alsgevolg van een lekkage geheel leeggehakt .lekkage gevonden  afvoer gerepareerd, wanden op nieuw uitgestucd , muur gelijmd , aflopende inloopdouche met douchegoot gemaakt ondanks er geen muur in het huis recht was ,, inbouwkranen , inbouwtoilet , nieuw plafond met led spots , wasmachine aansluiting , designradiator , electra aangepast , ventilator gemaakt in doucheruimte .Tegels en Sanitair geleverd door Sanidump Aalsmeer .Installatie en tegelwerk door installatiebedrijf Jos Okkerman

Dema foto,s maart 2016 009 Dema foto,s maart 2016 006 Dema foto,s maart 2016 004 foto, s badkamer 2016 004 Dema foto,s maart 2016 003voor vergroten foto, click op de foto.

Uw badkamer laten verbouwen

Jos Okkerman is dé veelzijdige specialist als het gaat om badkamer verbouwingen in Utrecht en omgeving. Onze werkzaamheden bestaan uit onder andere:

  • Leidingwerk voor de wastafel, douche, toilet, electra etc. aanleggen
  • Plaatsing waterontharder tussen de hoofdleiding om kalkaanslag op uw glazen wanden te voorkomen
  • wanden verplaatsen , plafonds aanpassen
  • stuccen-tegelen -schilderen
  • Toilet vervangen of verhogen
  • Installatie van uw sanitair (inloopdouche, whirlpool, (zwevend) toilet, etc.)
  • Verhelpen van lekkages  en repareren lekkage schade in overleg met uw opstalverzekering
  • Reparatiewerkzaamheden of zorg -aanpassingen in uw badkamer b.v. douchebak verlagen , bad vervangen door douche ruimte.kraan vervangen, wandsteunen plaatsen douchezitje plaatsen   etc.

De werkzaamheden worden op een professionele manier uitgevoerd. Wij kunnen u kwaliteit garanderen. Dit vanwege het feit dat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Jos Okkerman volgt continu cursussen en bezoekt vakbeurzen in binnen en buitenland  om de kennis up to date te houden.

Ook voor badkameraanpassingen zoals douchebak naar inloopdouche of bestaand toilet veranderen in een hangend toilet  kunt bij ons terecht .We veranderen b.v. uw Douchebak(indien mogelijk, afhankelijk van de  vloerdikte in de badkamer) in een tegelvloer met vlakke douchegoot met anti-sliptegels .Bestaande Douchebak wordt gedemonteerd en 1e rij tegels boven de oude douche bak wordt verwijderd ,afvoer en waterleidingen worden in de vloer weggewerkt, we maken een nieuwe waterdichte dekvloer  met bijpassende tegels voor vloer en wand wordt een mooie vlakke vloer met douchegoot voor uw gemaakt met indien mogelijk uw bestaande douchedeur combinatie teruggeplaatst .U kunt ook voor  een nieuwe hard glazen-douchecombinatie kiezen .Alles in overleg.Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak .

Ons Vrijblijvend Advies : Kies indien mogelijk voor een inloopdouche met aflopende douchevloer  in de vorm van een glazenwand of betegelde muur zonder deuren . Voordeel :Gemakkelijk schoon te houden. Glazen Nis-Douchedeur of Glazen Hoekdeur combinaties sluiten vaak niet optimaal waardoor er toch water op de badkamervloer komt en sluiten vaak na enkele jaren al niet goed meer , de magnetische pvc afsluitstrippen van de deuren worden  vaak vies en geel en gaan kapot.

foto,s samsung 1 004
Douche-aanpassing Breukelen Mei 2015 Werkzaamheden :douchebak weggehaald , afvoer en waterleidingen in muur en vloer ingehakt en omgelegd in bestaande betonnen dekvloer ,douchegoot geplaatst,  vloer gestort , afgehakte wand en vloer opnieuw betegeld en ingevoegd op kleur, bestaande gedemonteerde douchedeur vanaf de douchebak teruggeplaatst op de nieuwe douchevloer en afgekit met sliconenkit

Badkamer renoveren

Als u een oude badkamer heeft, dan kunt u ervoor kiezen om deze te laten renoveren. U kunt de badkamer in z’n geheel laten verbouwen, maar ook gedeeltelijk. Woont u in de omgeving van Utrecht, dan helpen wij u graag met het verbouwen van uw huidige badkamer.

badkamer verbouwen utrechtZware vloertegels benutten als wandtegels is niet aan te raden .Vloertegels als wandtegels kan , maar verlijmen van deze tegels  is arbeidsintensief .30 cm x 60 cm vloertegels wegen 2.5 kg per stuk .U moet rekenen op 2 /3 werkdagen extra arbeid .De lijm achter zware vloertegels heeft minimaal 10 werkdagen nodig om enigszins draagkracht uit te oefenen, daarom moet je altijd waterpas starten met onderste rij tegels voordat je de volgende laag tegels plaatst anders zakt alles scheef !! Voor het boren in de zware vloertegel gebruiken wij speciale gekoelde boren  , anders  geen boorgat in de tegels mogelijk .Tegel patst kapot.

Ook het plaatsen van een nieuwe badkamer, in bijvoorbeeld uw nieuwe woning, is een mogelijkheid. Wij werken vaak met de merken o.a  Grohe , Villeroy & Boch Hierdoor bent u gegarandeerd van een kwalitatief goed eindresultaat.
Van een stoomcabine tot een stortdouche en van een whirlpool tot een inloopdouche. U bent bij Installatiebedrijf Jos Okkerman aan het juiste adres voor alle sanitair installaties. Het sanitair wordt op een professionele manier bij u geïnstalleerd.

Wij zijn ook actief in de omgeving van Utrecht bij mensen die hun toilet willen verbouwen. Wij installeren alle soorten toiletten, zoals zwevende toiletten, urinoirs,  en bidetten.

Badkamer verbouwen uitbesteden aan een all-round installatiebedrijf ?

Wij zijn uw partner op het gebied van badkamer verbouwingen. U kunt bij ons terecht voor installatiewerk, maar ook voor reparaties en lekkages. Bent u op zoek naar iemand in de omgeving van Utrecht of ons werkgebied die u kan helpen met het verbouwen van uw badkamer? Neem dan  contact met ons op voor een offerte .Als installateur werken wij veel voor en met Sanidump  Aalsmeer. U mag zelf uw Sanitair en tegels  bij een  Sanidump-vestiging of elders aankopen , wij verzorgen de rest.

Onze werkwijze :We gaan echt serieus met een badkamerofferte-aanvraag om.Voor het opstellen van een badkamerofferte(gemiddeld 3 uur – 4 uur arbeid ) rekenen we eenmalig een klein bedrag van 25 euro voor kostenvergoeding . We komen graag in contact met serieuze geinteresseerde mensen die slechts enkele offertes ter overweging aanvragen en liefst niet met mensen die tig offertes aanvragen  .We maken graag voor u en met u in overleg een mooie badkamer , dan een  snel afgeraffelde badkamer die puur prijs-technisch uitgekleed is .

Wat maken wij mee ?We leven in een ander tijdperk .15 jaar geleden  werden er door klanten nauwelijks  offertes aangevraagd ,tegenwoordig zijn veel  mensen aan het “prijs-shoppen”. Toppunt was voor ons 2011. Badkamer-Offerte opname in Alphen aan de Rijn .Mensen stonden bij ons bezoek  te wachten met  al 24 uitgebrachte offertes , dat u prijsvergelijking wil is iemands goed recht,  maar 24 offertes , dan gaat het nergens meer over..Zo,n bezoek kost ons tijd en brandstof ,maar heeft geen nut, mensen gaan dan echt voor de goedkoopste offerteprijs en kijken niet naar  materialen , merken, vakkennis  etc.

Vaak komen we tegenwoordig  bij mensen om lekkages op te lossen  in badkamers die zijn gemaakt door Oostblokkers of niet erkende klus/onderhoudsbedrijven .

We werken als volgt: U doet een offerte-aanvraag  op onze site .We komen standaard  na afspraak bij u thuis  ter plaatse  voor advies/werkopname   en u krijgt na betaling van 25 euro op locatie of op ons rekeningnummer (kunt u aanvragen via josokkerman@msn.com) de uitgewerkte offerte met m2 tegelwerk en advies bouw/installatiewerkzaamheden  thuisgestuurd.. Indien u besluit de offerte met handtekening voor accoord voor opdracht terug te sturen , wordt de 25 euro verrekend.Voordeel voor u: wij maken aantrekkelijke all-in offertes , m.b.v. onze installatiematerialen-webshop Installatiestore.com

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een lekkage heeft in uw badkamer, of dat u met spoed iets in uw badkamer wilt laten repareren. Ook dan staan wij voor u klaar. Bel nú met 06 547 862 01 als u met spoed reparatie- of lekkagewerkzaamheden door ons wilt laten uitvoeren.

Wij zijn goed bereikbaar. Behalve de reguliere werktijden (van 8.00 uur tot 17.00 uur) zijn we ook in de weekenden en ’s avonds te bereiken , alleen in echte noodgevallen

Wilt u een storing melden? Na ontvangst van uw storing gaan wij deze bekijken. In eerste instantie bepalen we of het daadwerkelijk een spoedopdracht betreft. Als er niet sprake is van directe spoed, dan plannen we samen met u een tijdstip in om de werkzaamheden uit te voeren.

Installatiebedrijf Jos Okkerman voert badkamer renovaties, verbouwingen en installaties uit in een groot gebied rond Utrecht.(zie werkgebied) Wilt u badkamer werkzaamheden laten uitvoeren in Breukelen, Vleuten, Kamerik , Noorden ,Nieuwkoop , Wilnis , Mijdrecht ,Uithoorn, Aalsmeer  ,Vinkeveen, Woerden, Maarssen, Harmelen, Terweide, Vleuterweide of Leidsche Rijn, dan is dat ook mogelijk.

Hoe lang duurt een badkamerverbouwing?

Duurt in ieder geval langer als in het Tv-programma Eigen Huis en Tuin , dus niet in een paar korte t.v. beelden van begin-tijdens -einde verbouwing en klaar. De tijdsduur van een badkamerverbouwing ligt aan uw persoonlijke wensen , wilt u b.v. leidingwerken helemaal verplaatsen voor uw bad toilet douche wastafel naar andere plekken in de badkamer.Of wilt u een douche  in plaats van een ligbad , muur achter het bad  en vloer onder het bad moeten dan vaak ge-egaliseerd worden .Zijn er in de huidige situatie lekkages?. dit zijn diverse voorbeelden van situaties waardoor een verbouwing in planning in tijd kan verschillen  Wij hanteren 2 opties: 1:Badkamer wordt volledig zelf in eigen regie in overleg met u verbouwt  ,tijdsduur  verbouwing is  langer , maar is goedkoper in aanneemsom  of 2: verbouwing met meerdere partijen zoals een tegelzetbedrijf , stucadoor bedrijf etc., planning vaak korter , maar duurder.Extra Service: Tijdens de badkamerverbouwing kunt u kiezen voor een douche-unit cabine  ,die u via ons kunt laten plaatsen tegen geringe kosten , zodat u gewoon thuis lekker kunt blijven douchen 

Kitwerk van een badkamer.

Mooi kitwerk bepaalt de afwerking van uw badkamer

Voor professioneel strak vakkundig kitwerk  voor uw  badkamer/toilet /keuken etc met Garantie -Nieuw project of Vervanging/Reparatie  kunt u offerte opvragen bij www.kitwerkdirect.nl.Contactpersoon rechtstreeks Michael van Kessel tel 06-57708909 of via contactformulier op de site .Werkzaam in de omgeving Randstad Amsterdam-Utrecht. Tot 40 mtr kitwerk wordt 35 euro voorrrijkosten ex b.t.w. berekend – bij 40mtr of meer worden geen voorrijkosten berekend .Inspecteer altijd vanaf 3 jaar na ingebruikname van uw badkamer uw kitwerk. Vooral uw douche/badruimte die regelmatig wordt gebruikt .Prijzen vanaf 5 euro ex b.t.w. de strekkende mtr .Kleur in overleg

 

Overige diensten van Jos Okkerman in Utrecht

Jos Okkerman is hét installatiebedrijf in Utrecht en omgeving. Behalve het verbouwen van badkamers kunt u ook gebruik maken van onze onderstaande diensten:

Comments are closed.