Voorstraat 29
3628 AJ Kockengen

0346-241201
06-54786201

Douchegoot zie foto arco 90 cm

31BC

Douchegoot zie foto arco 90 ...

Aanleg tuinchalet

Bij dit tuinchalet,heeft Installatiebedrijf Jos ...

Nieuwe keuken Woerden

Totale keukenverbouwing  Woerden Bij deze keukenverbouwing ...

Flying Tiger Store Nijmegen

Totale winkelverbouwing Flying Tiger store Installatiebedrijf ...

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis Installatiebedrijf ...

Untitled-1 copy

Woonhuis Wilnis

Electra aanleg Nieuwe Woonhuis Wilnis

arrow
toiletverbouwinghouten01

Toiletverbouwing Houten

Toiletverbouwing in Houten.

arrow

Badkamer verbouwen Maarssen

Wilt u uw badkamer verbouwen? Bent u op zoek naar iemand in de omgeving van Maarssen die u hiermee kan helpen? Installatiebedrijf Jos Okkerman is hét bedrijf indien u een andere badkamer wilt hebben. Wij helpen u met diverse verbouwingen aan uw badkamer. Zo plaatsen we nieuwe douchecabine’s en douchewanden en helpen we u met het aanleggen van leidingen en diverse overige installatie werkzaamheden.

Tegenwoordig neemt de badkamer een steeds belangrijkere plek in. Het wordt, behalve dat het gebruikt wordt voor het opfrissen van jezelf, steeds meer een ontspanningsruimte. Tegenwoordig wil men steeds vaker een badkamer met bijvoorbeeld een whirlpool, stortdouche of een stoomcabine.

Uw badkamer laten verbouwen

Jos Okkerman is dé specialist als het gaat om badkamer verbouwingen in Maarssen en omgeving. Onze werkzaamheden bestaan uit onder andere:

  • Leidingwerk voor de wastafel, douche, toilet, etc. aanleggen
  • Toilet vervangen
  • Installatie van uw sanitair (inloopdouche, whirlpool, (zwevend) toilet, etc.)
  • Verhelpen van lekkages
  • Reparatiewerkzaamheden in uw badkamer

De badkamer wordt op een professionele manier verbouwd. Doordat we nog steeds diverse studies volgen, blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kan installatiebedrijf Jos Okkerman u kwaliteit garanderen. Onze kennis blijft namelijk voortdurend up to date.

Badkamer renoveren

Heeft u een oude badkamer, dan kunt u ervoor kiezen om deze te laten renoveren. U kunt de badkamer in z’n geheel laten verbouwen, maar ook gedeeltelijk. Bent u woonachtig in Maarssen of in de omgeving van Maarssen? Wij helpen u dan graag met het verbouwen of renoveren van uw huidige badkamer.

badkamer verbouwen maarssen

Behalve dat we bestaande badkamers verbouwen of renoveren, kunnen we ook geheel nieuwe badkamers plaatsen. Dus wilt u een geheel nieuwe badkamer, in bijvoorbeeld uw nieuwe woning, dan kunt u ons hiervoor inschakelen. Wij gebruiken de beste merken. U bent hierdoor gegarandeerd van een kwalitatief goed eindresultaat. Voor alle sanitair installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Van het inbouwen van een zwevend toilet tot het inbouwen van een whirlpool. Het sanitair wordt op een professionele manier geïnstalleerd.

Ook zijn we in Maarssen en omgeving actief als het gaat om het verbouwen van uw toilet. Wij installeren alle soorten toiletten.

Badkamer verbouwen laten uitbesteden?

Installatiebedrijf Jos Okkerman is dé specialist op het gebied van badkamer verbouwingen. Bent u woonachtig in Maarssen, dan kunt u bij ons terecht voor diverse installatie werkzaamheden. Echter, ook voor reparaties, lekkages en andere storingen kunt u bij ons terecht.

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten verbouwen van uw badkamer? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan door het formulier aan de rechterkant in te vullen.

Heeft u een lekkage in uw badkamer of toilet, of wilt u met spoed reparaties laten uitvoeren in uw badkamer of toilet? Bel dan nú met 06 547 862 01 als u met spoed reparatie- of lekkagewerkzaamheden door ons wilt laten uitvoeren.

Wij zijn goed bereikbaar. Behalve de reguliere werktijden (van 8.00 uur tot 17.00 uur) zijn we ook in de weekenden en ’s avonds te bereiken.

Wilt u een storing melden? Na ontvangst van uw storing gaan wij deze bekijken. In eerste instantie bepalen we of het daadwerkelijk een spoedopdracht betreft. Als er niet sprake is van directe spoed, dan plannen we samen met u een tijdstip in om de werkzaamheden uit te voeren.

Installatiebedrijf Jos Okkerman voert badkamer renovaties, verbouwingen en installaties uit in een groot gebied rond Maarssen. Wilt u badkamer werkzaamheden laten uitvoeren in Vleuten, Woerden, Utrecht, Harmelen, Terweide, Vleuterweide of Leidsche Rijn, dan is dat ook mogelijk.

Overige diensten van Jos Okkerman in Maarssen

Jos Okkerman is hét installatiebedrijf in Maarssen en omgeving. Behalve het verbouwen van badkamers kunt u ook gebruik maken van onze onderstaande diensten:

Comments are closed.